Om oss

Vi tar stolthet i att erbjuda såväl tjänster som produkter med hög kvalité och snabba leveranser till attraktiva priser.

Sedan 2013 har vi försett Norden med lackade och klara karossdelar av högsta kvalitet.

Busspart startade med att tillverka eftermarknadsdelar inom karosseri till bussar där vi såg det fanns ett stort behov av bra och billigare alternativ till OEM. Inom upphandlad trafik är kostnaden de mest justerbara faktorn så, enkelt beskrivet, är det den som har bäst kontroll över sina kostnader som kan vinna trafik och även nå sina förväntade marginaler. Genom att inte bara ta fram delar som motsvarande kvalitet och passform från OEM förbättrade vi ofta produkten med att välja slagtåligare och miljövänligare material. Vi frågade mekanikerna om deras synpunkter och gjorde ändringar och justeringar som spar tid för dem i verkstaden. Vi märkte även att det ofta uppstod stillestånd trots att OEM levererade snabbt beroende på att den lokala lackeraren inte hade tid att lackera. Över 90% av våra produkter levereras lackerade i trafikområdets färg och därmed undviks ofta dyra stillestånd. Vi producerar idag våra delar i Sätila utanför Göteborg och i Råde utanför Fredrikstad i Norge.

År 2017 kompletterade vi verksamheten med att erbjuda verkstadstjänster inom plåt och lackering

Ganska snart därefter öppnar vi även verkstäder i Norge och ser att vi kan hitta synergier tillsammans med våra kunder som har trafik i bägge dessa länder. Nu breddas verksamheten ytterligare och vi startar ytterligare verkstäder, får större kapacitet och ett mer komplett erbjudande som du kan läsa om i våra tjänster här på webben. Under 2021 startade arbetet med att driftsätta försäljning av Bussparts produkter i Danmark där vi nu erbjuder ett sortiment av delar anpassat för den danska marknaden. Vi på Busspart tror att vi genom branschförståelse, hårt arbete och stort know-how kommer att fortsätta vår positiva utveckling av såväl erbjudande, personal och kunder. Vi är stolta över att kunna tillföra stora värden för alla parter så vem du än är, tveka inte att höra av dig. Välkommen!

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan & bifoga dina filer, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

    [mfile upload-file-792]
    Updating…
    • Inga produkter i varukorgen.