Våra tjänster

Kompetens och engagemang som löser dina problem

Vi förser Norden med både lackade och färdiga karossdelar av högsta kvalitet.
Sedan 2013 har vi erbjudit våra tjänster för underhåll av skador och omställningar.
Genom våra nordiska produktions- och serviceanläggningar tillgodoser vi både stora och små operatörens behov. Vårt viktigaste jobb är att hjälpa dig som kundeatt hålla trafiken rullande.
Vi arbetar alltid för att ge snabb och bra service med bibehållen hög kvalitet.

Skador

Vi tar hand om alla tänkbara fordonskador som kan inträffa om olyckan skulle vara framme. Busspart samarbetar med samtliga försäkringsbolag eller hanterar ärendet direkt vid mindre omfattande skador. Varje arbete anpassas helt enligt specifika önskemål. Skicka en förfrågan och bifoga bilder på skadan via vårt kontaktformulär, så återkommer vi med en offert.

Lackering

På våra anläggningar tar vi hand om alla typer av lackeringsbehov. Från lackering av detaljer till hellackeringar av fordon, maskiner och utrustning på upp till 30 meter. Vi arbetar noggrant och systematiskt för att alla jobb ska kunna utföras med bästa resultat. Därför lämnar vi självklart också bra garantier på våra jobb.

Uppgradering och renovering

Vi erbjuder oss att göra fordon som nya igen, redo för ytterligare flera år i trafik.
Våra tjänster passar även bra vid flytt mellan olika trafikområden där nya krav på utseende kan var aktuella. Vi skräddarsyr lösningar utifrån varje unikt kundbehov. Allt från lackering, foliering och golvbyten till nya glas, avgaskonvertering, skador, avrustningar och tekniska installationer. 

Installationer

Idag är ofta en buss lika tekniskt välutrustad som våra hem vare sig bussen kör mellan Storuman och Paris eller Storgatan och Parkvägen. Busspart har all kompetens som behövs för att installera allt från APC-system och USB-uttag till infotainmentsystem och annat.

Specialprojekt

Vi arbetar tillsammans med våra kunder och genomför både gärna och ofta projekt som innebär att vi skräddarsyr både produkter och tjänster. Tveka inte att höra av dig om specifika behov och projekt. 

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan & bifoga dina filer, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

    [mfile upload-file-792]
    Updating…
    • Inga produkter i varukorgen.